Senaste nytt från Desigual

Min bild av Desigual har genomgått en stor förändring senaste tiden. Från mode-ick till hett. Låt mig visa dig varför du ska ge märket en chans, här kommer senaste nytt från Desigual!

Du har, likt mig, kanske alltid tänkt att Desigual bara producerar något överväldigade kläder för storstadshippies och proggare? Men något har förändrats, hos mig eller hos dem. Jag tycker de har så mycket fina kläder och accessoarer nu för tiden. Sortimentet har en lite mer nedtonad design, men är ändå fullt av personlighet.

Vicky Montanari + Desigual = Sant

Till historien hör det att min största modeinspiration just nu är portugisiska Vicky Montanari (Vicky Montanari (@vicmontanari)). Hon har en magisk stil. Jag skulle beskriva den som både lekfull och eklektisk. Därför känns det inte mer än rätt att hon ofta bär kläder från det excentriska märket Desigual.

Se exempel nedan.

Senaste nytt

När jag scrollar bland deras nyheter hittar jag en hel den läckerbitar. Jag hoppas att de kan agera exempel på the new and improved Desigual.

Magiska klänningar (och ett set)! Du ser, det är inte bara färgglatt. Slip-klänningen med tidningstryck är min absoluta favorit!

En denim-skjorta är så tidlöst och snyggt. Och eftersom det är ett så klassiskt plagg är det extra kul med lite business in the front, party in the back.

Om man gillar Adidas-sneaker-trenden som är nu, men inte vill ha likadana skor som så många andra – kolla in Desiguals skosortiment.

Dessa väskor! Så fina. Perfekt storlek, bra fickor, justerbart axelband, äkta läder. Whats not to love?

Tyvärr så är varken kläderna eller accessoarerna helt billiga. Och det finns saker att önska när det kommer till deras storleksutbud. Annars, hade det vart ett Desigual-paket adresserat till mig i hantering hos posten just nu!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen